Terug

Volg Shownieuws

Zo gaat het nu met de sterren van ZOOP

Zo gaat het nu met de sterren van ZOOP

Nieuws

13 juli 2021, 14:44

In de early zeroes wilde iedereen ranger worden door het mega succes van ZOOP. In de serie, die vanaf 2004 op Nickelodeon verscheen, werden acht jongeren opgeleid tot dierenverzorger in het Ouwehands Dierenpark. Inmiddels zijn we zeventien jaar verder en willen we allemaal weten hoe het met onze jeugdidolen gaat!

Geef maar toe: ook jij had een crush op Mike. De verlegen, maar o zo schattige Mike werd gespeeld door Patrick Martens (42) die inmiddels niet meer is weg te denken van de Nederlandse televisie. Op dit moment presenteert hij onder andere Koffietijd.

Mike verloor zijn hart aan Elise. Het meisje dat vooral in bomen wilde zitten én met dieren kon praten werd gespeeld door Viviënne van den Assem (37). Na ZOOP speelde ze in verschillende programma's, maar is nu een vast gezicht bij RTL Boulevard.

Iemand waarvan we vaak vergeten dat haar carrière begon in de dierentuin, is Nicolette van Dam (36). Bionda was de echte mean girl van de groep. Toch hield stiekem iedereen van haar. Nicolette is in het echt gelukkig getrouwd met Bas Smit - met wie ze regelmatig de meest hilarische filmpjes deelt op Instagram (zie video bovenaan deze pagina) en heeft twee dochters.

Ewout Genemans (36) had de rol van Bastiaan. Hij verloor zijn hart aan Bionda en ondanks de vele versiertrucs en liedjes die hij over haar schreef, zag Bionda hem nooit staan. Sad! Ewouts carrière gaat een stuk beter dan het liefdesleven van zijn personage. Hij is producent van tientallen tv-programma's en presenteert het succesvolle Bureau Burgwallen.

Taffie was de cool kid van het stel. Met haar felgekleurde kapsels was ze altijd tegendraads en haalde de gekste fratsen uit. Taffie werd gespeeld door Monique van der Werff (38) die in het echt een stuk rustiger is dan haar rol. Haar acteertalent heeft ze namelijk even gelaten voor wat het is en ze werkt nu als zwangerschapscoach. Monique is zelf ook mama van een dochtertje.

Moes, de schattige nerd, werd gespeeld door Jon Karthaus (36). Inmiddels heeft hij zijn bos met krullen verloren, maar zeker niet zijn liefdes voor films. Hij maakte films als Bon Bini 2 en Ja ik Wil. Niet de minste! Jon is getrouwd met actrice Caroline Spoor en heeft twee zoontjes.

De eigenwijze Sira (gespeeld door de 37-jarige Juliette van Ardenne) woonde met haar moeder en kleine zusje op het dierenpark. Na ZOOP heeft Juliette duidelijk niet stilgezeten. Zo speelde ze in Onderweg Naar Morgen, GTST en Dokter Tinus. Ook heeft ze twee onwijs schattige kindjes: dochter Dees en zoon Kobus.

Iemand die na een jaar ZOOP al verliet, maar nog steeds in onze nostalgische harten zit, is de slimme Alwin. De acteur Erwan van Buuren (41) vond het leven in de spotlight toch niet zo leuk en besloot achter de schermen te gaan werken. Hij is nu cameraman.

Bron video: Instagram / Bas Smit

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.