Terug

Volg Shownieuws

Voor het eerst alle Kardashian-vrouwen op het Met Gala

Nieuws

1 mei 2022, 09:37

Alle vrouwen uit de familie Kardashian-Jenner zijn maandagavond aanwezig op het Met Gala. Het is de eerste keer dat Kris Jenner, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian, Khloé Kardashian, Kendall Jenner en Kylie Jenner allemaal naar het mode-evenement gaan, meldt The Post.

Voor Kourtney en Khloé is het de eerste keer dat zij bij het Met Gala zijn. Kourtney neemt haar verloofde Travis Barker mee. Ook de nieuwe vriend van Kim, Pete Davidson, is aanwezig tijdens Fashion's Biggest Night.

Niet lang geleden was niemand van de Kardashian-familie welkom op het Met Gala, dat georganiseerd wordt door Vogue. Het gerucht ging dat hoofdredactrice Anna Wintour de familie zag als "smakeloze realitysterren".

De eerste keer dat iemand uit het gezin naar het gala mocht komen was in 2013, toen Kim - die destijds zwanger was van dochter North - met haar inmiddels ex Kanye West meeging.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.