Terug

Volg Shownieuws

Vriend Sonja Bakker stomverbaasd: 'Overhoop???'

Nieuws

9 juni 2022, 11:13

Barry, de vriend van Sonja Bakker, is met stomheid geslagen. Hij ontkent dat Sonja's leven "totaal overhoop" ligt. De dieetgoeroe zou deze uitspraken hebben gedaan in de nieuwe Privé van woensdag waarin ze ook vertelde over haar definitieve vertrek naar Ibiza.

In het weekblad liet Sonja weten dat ze haar werk als schrijfster en onderneemster voor onbepaalde tijd in de koelkast zet en definitief naar Ibiza is vertrokken. "Ik heb mijn werk altijd met veel plezier gedaan, maar momenteel heb ik geen energie om door te gaan", aldus Bakker, die verklaart dat haar leven "totaal overhoop" ligt, schrijft Privé. "Er is veel gebeurd in de afgelopen twee jaar. Mijn privéproblemen, de coronaperiode, het overlijden van mijn vader en de plagiaataffaire."

Barry laat nu van zich horen en is stomverbaasd: "Overhoop??? Iedereen mag dromen met het leven en liefde die wij hebben 🙏🥰❤️❤️❤️❤️❤️", post hij op Instagram bij een foto van hem en Sonja.

Sonja Bakker en Barry van Suijdam weer samen
2:52
Sonja Bakker en Barry van Suijdam weer samen

Meerdere diëtisten en foodbloggers hebben Sonja Bakker er de afgelopen tijd van beschuldigd hun recepten te hebben gekopieerd. De Noord-Hollandse heeft met een aantal van hen geschikt. Onlangs is ze opnieuw beschuldigd van plagiaat.

'Sonja Bakker opnieuw de fout in'
1:36
'Sonja Bakker opnieuw de fout in'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.