Terug

Volg Shownieuws

Sonja Bakker weg uit Nederland: 'Mijn leven ligt totaal overhoop'

Nieuws

8 juni 2022, 10:01

Sonja Bakker heeft haar werk als schrijfster en onderneemster voor onbepaalde tijd in de koelkast gezet. Dat laat de dieetgoeroe woensdag weten aan Privé.

"Ik heb mijn werk altijd met veel plezier gedaan, maar momenteel heb ik geen energie om door te gaan", aldus Bakker, die verklaart dat haar leven "totaal overhoop" ligt. "Er is veel gebeurd in de afgelopen twee jaar. Mijn privéproblemen, de coronaperiode, het overlijden van mijn vader en de plagiaataffaire."

Voedingscentrum reageert op nieuwe plagiaatrel Sonja Bakker
3:57
Voedingscentrum reageert op nieuwe plagiaatrel Sonja Bakker

Meerdere diëtisten en foodbloggers hebben Bakker er de afgelopen tijd van beschuldigd hun recepten te hebben gekopieerd. De Noord-Hollandse heeft met een aantal van hen geschikt. Bakker heeft het enorm moeilijk gehad met de kwestie, vertelt ze in het weekblad. "Het klopt dat ik het vooral in het begin enorm zwaar heb gehad. Nachten heb ik in bed liggen huilen. Ik heb alles zo goed mogelijk proberen op te lossen. Dat is waarom ik nu op Ibiza woon. Daar ga ik een nieuwe start van mijn leven maken."

Sonja Bakker opnieuw beschuldigd van plagiaat
3:32
Sonja Bakker opnieuw beschuldigd van plagiaat

Ze vermoedt dat ze uiteindelijk wel weer aan de slag gaat. "Voorlopig ga ik niks doen, maar er zal een dag komen, dat ik weer aan het werk wil. Dat zit nu eenmaal in mij. Als alles een plek heeft gekregen, wil ik misschien weer gewoon een-op-een mensen begeleiden om af te vallen. Terug naar de basis."

Sonja Bakker en Barry van Suijdam weer samen
2:52
Sonja Bakker en Barry van Suijdam weer samen

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.