Terug

Volg Shownieuws

Vrouw Hans Kazàn: ‘Verschrikkelijk dat Hans met de dag zwakker wordt'

Nieuws

13 mrt 2022, 22:02

Er zijn nog altijd grote zorgen om Hans Kazàn. Een week geleden werd hij met spoed naar het ziekenhuis gebracht en nog altijd is onduidelijk wat er precies met hem aan de hand is. "Het is verschrikkelijk om te zien dat Hans met de dag zwakker wordt", vertelt zijn vrouw zondag aan Privé.

De illusionist en goochelaar kon de afgelopen twee weken geen voedsel meer binnenhouden. Een uitgebreide scan van zijn lichaam heeft niets opgeleverd. Hans laat nu vanuit het ziekenhuis in Spanje weten: "Ik leef nu al zeventien dagen in vreselijke onzekerheid. Als er niet snel een oplossing komt, ga ik hier aan kapot!"

Wendy's geduld raakt op: "De artsen zijn zeker kundig, de medische zorg in Spanje is hoogstaand, maar ik heb me wel voorgenomen: als het aan het einde van deze week nog zo slecht gaat met Hans, dan vraag ik een second opinion aan in een ander Spaans ziekenhuis. Hij krijgt nu de benodigde stofjes via een infuus, maar daar kan een mens niet op leven. Ik vraag me dan ook werkelijk af en toe af… komt dit nog wel goed?"

Want volgens Wendy gaat het echt niet goed met haar man: "Zelfs een stukje van twee meter lopen, van zijn bed naar het toilet, is een onmogelijke opgave. En na een telefoongesprek van een paar minuten is hij helemaal uitgeput."

Inmiddels komt er hulp uit Nederland, zo laat Hans weten: "Ondertussen heeft een vrouwelijke internist van het Radboud-ziekenhuis in Nijmegen contact met mij gezocht en haar hulp aangeboden. Zij is gespecialiseerd in maag, darm- en leverkwalen en wil de Spaanse onderzoeksresultaten elke dag gemaild hebben zodat ze mee kan kijken."

Steven Kazàn over ziekenhuisopname vader Hans
0:48
Steven Kazàn over ziekenhuisopname vader Hans

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.