Terug

Volg Shownieuws

Vrouw van overleden Willibrord neemt ingrijpend besluit

Nieuws

5 juli 2022, 22:49

Het is alweer ruim een maand geleden dat Willibrord Frequin overleed. Zijn weduwe Gesina heeft een ingrijpend besluit genomen. Ze heeft namelijk hun huis in het Gooise Laren te koop gezet.

Gesina was 13 jaar samen met haar geliefde Willibrord. Het stel trouwde in 2019. Samen woonden ze in de eengezinswoning in Laren. Gesina heeft besloten om het huis waarin zij zo gelukkig was met Willibrord te koop te zetten, meldt de site Bekende Buren.

Frequin kocht de jaren zeventig woning bijna twintig jaar geleden voor 294.000 euro. Het huis staat nu te koop voor 595.000 euro. De woning heeft een woonoppervlakte van 134 vierkante meter en bestaat uit vier slaapkamers, aldus Bekende Buren.

Willibrord

Willibrord Frequin is op 80-jarige leeftijd overleden. De journalist en voormalig televisiepresentator leed aan een agressieve vorm van de ziekte van Parkinson.

Nog niet zo lang geleden vertelde Willibrord Frequin aan De Telegraaf dat het einde naar eigen zeggen in zicht is voor hem: "Het gaat niet best. Eigenlijk is het gewoon klote. Mijn lichaam is op en wil niet meer. Het einde van mijn leven is in zicht. Ik wil er niet bij stilstaan en probeer nog een beetje te genieten."

Willibrord Frequin overleden
2:35
Willibrord Frequin overleden

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.