Terug

Volg Shownieuws

Rutger van Barneveld 35 kilo afgevallen

Nieuws

4 juli 2024, 11:17

Rutger van Barneveld is maar liefst 35 kilo afgevallen. De zanger, die bekendheid kreeg door het programma Ik geloof in mij (zie video), vertelt deze week in weekblad Party openhartig over deze prestatie.

"Wat mensen niet weten, is dat ik ooit 130 kilo woog. Ik weeg nu 95 kilo, dus ik ben al heel wat kwijt", aldus Rutger. Hij geeft toe dat hij afvallen niet makkelijk vindt. "Ik snap dat het voor mijn gezondheid beter is om minder te wegen, maar het is heel lastig om die laatste 15 kilo die ik heel graag nog kwijt wil, kwijt te raken."

Hij denkt dat veel mensen zich daarin herkennen. "Maar weet je, ik ben wie ik ben. De mensen nemen me maar zoals ik ben. Zo sta ik erin."

Nieuwe liefde

In oktober 2021 werd bekend dat Rutger een destijds 22-jarige politieagente aan de haak had geslagenIn de video hieronder vertelt zijn vriendin trots hoe aantrekkelijk ze Rutger vindt.

Rutger van Barneveld weer gelukkig in de liefde
0:57
Rutger van Barneveld weer gelukkig in de liefde

‎Volg Shownieuws ook op WhatsApp!

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws?

Volg dan nu het kanaal van Shownieuws op WhatsApp!

Volg Shownieuws!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.