Terug

Volg Shownieuws

Wibi Soerjadi geeft update na aanval

Nieuws

6 aug 2023, 12:31

Wibi Soerjadi is vrijdag op straat aangevallen. Hij gaf bij Shownieuws een update over hoe het nu gaat met hem en zijn hond (zie bovenstaande video)...

De pianist zegt dat hij door een man "fysiek en agressief" bij de keel is gegrepen. Ook zou zijn belager zijn hond Pepper hebben mishandeld. "Die man begint Pepper te schoppen" zegt Wibi. De man bedreigde de pianist: "De volgende keer schop ik jou en je hond helemaal verrot."

Wibi is erg geschrokken hoopt dat zijn belager snel wordt gepakt: "Daar mag hij niet mee wegkomen." Al zijn uitspraken zie je in de video hierboven.

Trainingsschema

Op social media is de laatste tijd vaak te zien hoe Wibi in de gewichten hangt. De pianist zegt dat hij hier veel mee bezig is. Hij houdt er van om de meeste oefeningen zo zwaar mogelijk te maken. "Dan doe ik hem heel langzaam. En hoe langzamer je het doet, hoe zwaarder het is. Het is echt heel zwaar, het is voor mij echt een challenge." Aan Shownieuws vertelt hij alle details over zijn zware trainingsschema...

Wibi Soerjadi over trainingsschema
1:13
Wibi Soerjadi over trainingsschema

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.