Terug

Volg Shownieuws

Wibi Soerjadi geheimzinnig over nieuwe liefde in leven

Wibi Soerjadi geheimzinnig over nieuwe liefde in leven

Nieuws

3 juli 2021, 09:40

Is er een nieuwe liefde in het leven van Wibi Soerjadi? De pianist lijkt te hinten op een nieuwe vlam...

In een interview met de Privé komt ook het privéleven van Wibi aan bod. Als hem wordt gevraagd naar een eventuele nieuwe liefde in zijn leven blijft de pianist geheimzinnig. "Misschien", antwoordt hij als er wordt gevraagd of hij een nieuwe vlam heeft. Ook laat hij weten 'er nu niets over kwijt te willen'.

Inbraak

De pianist heeft nog steeds last van de inbraak die vorig jaar maart in zijn huis plaatsvond. In de video bovenaan deze pagina liet Wibi weten dat hij 's nachts nog steeds wakker schrikt. "Het is een heel naar idee dat er mensen in je huis zijn geweest. Als je in de nacht wat hoort, dan ga je toch weer door je huis dwalen en rondkijken."

Een woordvoerder van het Openbaar Ministerie liet onlangs aan Shownieuws weten dat er een beslissing is genomen in de zaak, en dat het onderzoek is afgerond. Het OM kan nog niet bekendmaken wat de uitkomst is van de beslissing, omdat nog niet alle betrokkenen in de zaak zijn geïnformeerd.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.