Terug

Volg Shownieuws

Wie ving het bruidsboeket van Maxime Meiland?

Nieuws

5 aug 2022, 16:27

Een week geleden zijn Maxime Meiland en Leroy Molkenboer eindelijk in het huwelijksbootje gestapt. Toen de speciale dag bijna ten einde liep vond er wel een heel bijzonder moment plaats. Maxime gooide namelijk haar bruidsboeket naar achter en werd gevangen door een wel heel speciaal persoon.

In de podcast Wat Goéééd bespreken Martien en Erica de bruiloft van hun dochter. Ook blikken zij terug op het moment dat Maxime haar bruidsboeket naar achter gooide. Terwijl Erica direct in de podcast wil vertellen wie het boeket gevangen heeft, zegt Martien dat ze het idee van het boeket gooien eerst even moeten uitleggen.

"Aan het einde van de avond gaat de bruid het bruidsboeket naar achter gooien, zonder dat ze kijkt. Achter haar staan alle ongetrouwde vrouwen. Wie het boeket vangt zal als volgende in het huwelijksbootje treden", aldus Erica.

Montana vertelde al eerder aan haar moeder dat ze het boeket echt niet wilde vangen. Het plan van Montana was dan ook om zich een beetje te verschuilen achter iemand anders. Maar wat er toen gebeurde... "Ze ving hem zomaar op", vertelt Martien.

In bovenstaande video is te zien hoe Montana het boeket ving en hoe ze hierop reageert. De schoonmoeder van Montana is in ieder geval heel blij met de vangst. "Ze was helemaal over de toeren. Ze zei: wat leuk, wat leuk", vertelt Martien in de podcast. Erica doet in de podcast tevens een voorspelling wanneer de bruiloft plaats zal vinden.

EXCLUSIEVE BEELDEN van huwelijk Maxime Meiland
2:57
EXCLUSIEVE BEELDEN van huwelijk Maxime Meiland

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.