Terug

Volg Shownieuws

Wietze de Jager en gezin nemen drastisch besluit

Nieuws

4 juli 2024, 20:23

Wietze de Jager woont inmiddels al een aantal maanden met zijn gezin op Bonaire (zie video) en voorlopig zal de radio-dj nog niet terugkeren. Hij heeft zich namelijk laten uitschrijven in Nederland, samen met zijn vrouw Lieke en vier kinderen.

Dat meldt Wietze op zijn eigen Instagram-kanaal. In januari jongstleden verkochten zij hun huis in Zwolle en vlogen ze zonder retourticket naar de Antillen. "Nog meer tijd voor elkaar. En natuurlijk het avontuur", schreef Wietze destijds.

Tekst gaat verder onder de Instagram-post.

'Alles de moeite waard'

'Met alle liefde' doorstond hij de enorme wachtrijen bij de immigratiedienst op Bonaire. "We gingen van loket, naar rij, van rij weer naar loket. Trokken hier en daar een nummertje. Gingen met nieuwe documenten weer naar een ander loket. Namens lunchpakketjes mee en keken Netflix uit. Dat alles was de moeite meer dan 100 procent waard. Bonaire voelt steeds meer als ons thuis. Vanaf nu mogen we officieel zeggen dat Bonaire ons thuis is." En daar is hij 'enorm dankbaar voor'.

Voorlopig gaan we de stem van Wietze dus niet meer op de radio horen. De dj had zijn contract opgezegd bij Radio 538 (zie video hieronder), waar hij tot vorig jaar juni nog een ochtendshow maakte. Hij is getrouwd met voormalig dj Lieke Veld, samen hebben ze vier kinderen: drie zoons, Harm-Adam, Kees Valentijn en Leo, en een dochter genaamd Juul Bettie.

Shownieuws-tafel over stoppen Wietze bij 538-ochtendshow
4:29
Shownieuws-tafel over stoppen Wietze bij 538-ochtendshow

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.