Terug

Volg Shownieuws

Wilfred Genee ontkent geruchten over vertrek bij Talpa

Nieuws

2 nov 2021, 15:54

Wilfred Genee ontkent dat hij voor de nieuwe betaalzender Viaplay gaat werken. In zijn radioshow op Veronica reageerde de presentator op de geruchten die maandag door RTL Boulevard de wereld in werden geholpen.

"Op dit moment ga ik niet naar Viaplay", zei Genee in de Veronica Inside Ochtendshow tegen zijn collega Rick Romijn (zie video bovenaan). Als voornaamste reden gaf de presentator op dat hij onlangs een nieuw tweejarig contract heeft getekend bij zijn huidige werkgever Talpa. "Komende tijd ga ik niet. Ja, dat is toch gewoon zo. Over een paar jaar kan het anders zijn." Op de vraag van Romijn of hij helemaal niet met Viaplay heeft gesproken, wilde Genee niet ingaan. "Rick, dat is niet relevant vind ik in deze. Ik zit hier en ik heb getekend en hier zit ik. Oké. Is dat voldoende?"

In RTL Boulevard zei mediakenner Rob Goossens maandag dat Genee mogelijk overstapt naar Viaplay, een nieuw betaalkanaal uit Scandinavië dat recent de uitzendrechten van de Formule 1 heeft gekocht. De zender zoekt presentatoren en verslaggevers en zou onder anderen bij Genee zijn uitgekomen. Een eventuele overstap zou opvallend zijn omdat Genee volgend jaar een dagelijkse talkshow met onder anderen Johan Derksen gaat presenteren bij SBS6.

Geruchten

Wilfred Genee zou volgens geruchten in gesprek zijn met Viaplay, een Zweeds streamingsplatform voor sport. De geruchtenmolen draaide overuren, want dit zou betekenen dat hij Talpa en zijn jarenlange tv-collega's Johan Derksen en René van der Gijp zou verlaten. In de onderstaande video hebben ze het aan tafel bij VI over het eventuele vertrek van Genee.

Geruchten over Wilfred Genee aangekaart in VI
0:17
Geruchten over Wilfred Genee aangekaart in VI

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.