Terug

Volg Shownieuws

Yolanda Hadid doet opvallende uitspraak: 'Ik ben de slechtste moeder ooit'

Nieuws

1 okt 2022, 09:02

Yolanda Hadid heeft grappend gereageerd op de beschuldigingen dat ze een slechte moeder zou zijn. Op sociale media kreeg de moeder van Bella en Gigi Hadid veel kritiek, omdat ze haar dochters zou "uithongeren".

De kritiek volgde na een oude video waarop te zien is dat Yolanda en Gigi een gesprek over voeding hebben. "Ik voel me heel slecht. Ik heb maar een halve amandel gegeten", zegt Gigi tegen haar moeder. "Neem een paar amandelen. En goed kauwen", reageert Yolanda daarop. Yolanda zou Gigi en Bella volgens critici regelmatig hebben aangespoord om weinig te eten en zo slank te blijven.

Daarop reageert Yolanda nu met een TikTok-video. In de video heeft ze een grote schaal amandelen die ze op verscheidene plekken leegeet. "Slechtste moeder ooit", schrijft ze erbij.

In 2017 liet Yolanda, die deels Nederlands is, weten trots te zijn op haar aanpak wat betreft opvoeding. "Ik ben een beschermende Nederlandse moederbeer en ik houd mijn familie bij elkaar", zei ze toen. "Ik wil altijd de beste versie van mezelf zijn en een voorbeeld voor mijn kinderen zijn."

Liefdesleven Gigi

Yolanda kwam veel in het nieuws nadat Gigi en Zayn uit elkaar gingen. Yolanda beweerde namelijk dat Zayn haar geslagen zou hebben... Meer over de breuk tussen de twee sterren bekijk je in de video bovenaan de pagina.

Onlangs werd het de dochter van Yolanda intiem gespot met niemand minder dan Leonardo DiCaprio. Meer hierover zie je in onderstaande video.

Leonardo DiCaprio gespot met Gigi Hadid
1:02
Leonardo DiCaprio gespot met Gigi Hadid

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.