Terug

Volg Shownieuws

Zangeres MEAU brengt nieuwe single uit

Zangeres MEAU brengt nieuwe single uit

Nieuws

4 mrt 2022, 11:36

Zangeres MEAU bestormde vorig jaar de hitlijsten met de single 'Dat heb jij gedaan' en nu is het tijd voor een opvolger. Haar nieuwe single genaamd ‘Als jij maar bij me bent' is donderdag uitgekomen.

Begin deze week deelt MEAU beelden van haar optreden tijdens het voorprogramma van Suzan en Freek. Hier is te horen dat het gehele publiek luidkeels meezingt met de hit van de zangers. Ze schrijft dan ook: "Kippenvel was flink aanwezig!!!"

Veel BN'ers laten aan MEAU weten hoe fantastisch ze deze beelden vinden. Zo schrijven Suzan en Freek geëmotioneerd: "Dit moment." Ook Zangeres Bente leeft mee met MEAU: "Wat bijzonder liefje."

Eerder ontving de zangeres al een gouden plaat voor haar hitsingle 'Dat heb jij gedaan'. Deze werd aan haar overhandigd in de Talkshow HLF8. Hier bracht ze vervolgens een emotioneel optreden zoals te zien in bovenstaande video. Johnny de Mol was zichtbaar geëmotioneerd door het optreden van zangeres MEAU.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.