Terug

Volg Shownieuws

Zangeres Shary-An opnieuw op roze wolk

Nieuws

17 okt 2022, 10:50

Shary-An Nivillac (30) en haar vriendin Nena Kreber hebben een tweede kindje gekregen. Op 9 oktober is dochtertje Claes geboren.

De zangeres, bekend van The voice of Holland, maar ook van haar deelname aan Expeditie Robinson, laat dit heugelijke nieuws weten via Instagram.

lieve Claes

Op de foto die Shary-An maandagochtend plaatste, is te zien hoe het nieuwe gezinnetje dolblij poseert voor de camera. "Wij zijn zo blij dat jij er bent lieve Claes. Je doet het geweldig en je zus is zo lief voor je!", schrijft de zangeres. De kleine meid is 9 oktober geboren. "We genieten van elk moment met elkaar in ons meidenhuis.", voegt ze daar aan toe.

Tweede keer

Vorig jaar mei werden Shary-An en haar verloofde al trotse moeders van dochter Billie. En waar het de vorige keer Nena was die hun kindje droeg, is het deze keer Shary-An die bevallen is.

De zangeres heeft afgelopen jaar weer nieuwe muziek uitgebracht, zo vertelt ze in de video bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.