Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Adele in tranen tijdens concert Las Vegas

Nieuws

19 nov 2022, 20:44

Adele heeft vrijdagavond bij de start van haar concertreeks in Las Vegas meermaals een traantje moeten wegpinken. Volgens onder meer entertainmentsite TMZ was het een emotionele avond voor haar. Bart Ettekoven praat je bij in de video hierboven

De zangeres blies begin dit jaar lastminute al haar shows in de Amerikaanse gokstad af omdat het concert op dat moment nog niet af was. Dat kwam mede door corona veroorzaakte vertraagde leveringen van spullen. Vrijdagavond begon de concertreeks, die tot en met maart duurt, dan toch.

"Ik zou jullie een staande ovatie moeten geven", zei de Britse volgens TMZ tegen het aanwezige publiek. "Heel erg bedankt dat jullie weer zijn gekomen. Dat waardeer ik echt."

Adele was bij aanvang van de show erg "bang en nerveus", zei ze. "Ik weet niet waarom ik het in mijn hoofd heb gehaald om pianoballads aan het begin van de set te doen. Hopelijk verdwijnen mijn zenuwen later."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.