Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Big Brother-Vera en Dimitri weer samen

Nieuws

20 feb 2022, 16:20

Vera en Dimitri uit Big Brother hebben elkaar weer in de armen gesloten. Een dag na de exit van Vera laten ze alweer zien hoe leuk ze het samen hebben...

Na het vertrek van Leroy en Vera uit Big Brother was het natuurlijk maar de vraag of en wanneer ze elkaar weer zouden zien. Heel snel, zo blijkt. Vera deelt de eerste foto met haar Big Brother-liefje buiten het huis.

Leroy gekrenkt

Waar Vera nu alweer lachend te zien is, blikt Leroy op Instagram juist emotioneel en gekwetst terug op zijn deelname. "Wat een avontuur!!! Zoveel mooie maar ook minder leuke reacties. Wat ben ik geschrokken over het feit dat ik zou hebben gegluurd, nooit maar dan ook nooit heb ik hier over nagedacht en dit gedaan! Dit is zo uit zijn verband getrokken, Ik was aan het kletsen en aan het lachen. Het doet me zeer naar zo’n mooi avontuur dit te moeten lezen, maar helaas! Ik wil iedereen bedanken die mij heeft gesteund en heeft gestemd op mij. Zoveel nieuwe en lieve vrienden mogen leren kennen. Love jullie ❤️

Onlangs kreeg Leroy een waarschuwing omdat hij zichzelf zou hebben betast en medebewoners zou hebben begluurd in de douche. De beelden werden veel gedeeld op sociale media. Daarop werd hij in contact gebracht met een psycholoog, zodat hij zou leren waarom zijn gedrag niet gepast is (zie video bovenaan de pagina).

(screenshot: Big Brother / Videoland)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.