Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Charly Luske verrast zoon met spectaculair cadeau

Nieuws

26 apr 2022, 17:57

Billy (18), de oudste zoon van Charly Luske en Tanja Jess, heeft binnenkort iets te vieren. Nog even en dan mag hij zijn rijbewijs in ontvangst nemen. En daar hoor uiteraard een cadeau bij.

Zo vindt ook zijn trotse vader Charly. Die verrast hem namelijk met een een auto. "Papa mag 'm vast wel lenen deze zomer", aldus Charly in de video bovenaan deze pagina.

Huwelijksproblemen

Charly bevestigde onlangs na aanleiding van een video van Roddelpraat dat hij huwelijksproblemen heeft door zijn eigen fouten. Op social media schreef de zanger: 'I fucked up. En dat spijt mij enorm. Ik werk al langere tijd aan mijn issues, maar helaas ben ik er nog niet..." Alles hierover zie je in de video hieronder.

Tanja Jess reageert op huwelijksproblemen met Charly Luske
4:18
Tanja Jess reageert op huwelijksproblemen met Charly Luske

Ongemakkelijk

Vorig week sprak Shownieuws Charly nog op het voetbalveld, waar hij in actie kwam voor het Nationale Artiesten Elftal en daar reageerde hij nogal ongemakkelijk voor de camera van Shownieuws. Je ziet het hieronder.

Shownieuws-tafel reageert op ongemakkelijke Charly Luske
3:38
Shownieuws-tafel reageert op ongemakkelijke Charly Luske

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.