Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Coen en Sander doen smerige Surströming-challange

ZIEN: Coen en Sander doen smerige Surströming-challange

Nieuws

17 mrt 2021, 22:59

Bas Smit, John Ewbank, Rolf Sanchez en Wesley Sneijder ondergingen het al eerder, maar nu is het de beurt aan Coen en Sander. De twee Radio 538-dj's doen de Surströming-challange. Één van de smerigste challenges ooit!

Surströmming, oftewel: zure gefermenteerde vis. De challange is een grote hit op het internet, dus Coen en Sander moesten er ook aan geloven. Het is de bedoeling dat ze het blikje vis helemaal opeten. Dat klinkt makkelijk, maar dat is het niet. De dj's gaan bijna over hun nek, terwijl ze alleen nog maar het blikje openmaken. De hilarische beelden zijn bovenaan dit artikel te zien.

Geheel vrijwillig deden Coen en Sander het natuurlijk niet. Met de actie probeerden ze geld in te zamelen voor het goede doel. De twee hebben op hun beurt Gaby Blaaser en - hoe toepasselijk - Leonie ter Braak genomineerd. Bron video: De Coen en Sander Show

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.