Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Connie Witteman deelt dinsdagtips: 'Jullie denken natuurlijk...'

Nieuws

1 feb 2023, 17:14

Connie Witteman (71) - voorheen Breukhoven - geeft weer een update op instagram. Volgens de voormalig zangeres vragen fans haar geregeld om beauty gerelateerde tips. Bekijk een dinsdag updatevideo hierboven

"Ik dacht ik laat weer even iets van me horen", begint de zangeres op instagram. "Het is hartstikke vies weer buiten. Ik liep met los haar", maar dat was achteraf geen goed idee aldus de diva. Naar eigen zeggen moest ze rechtsomkeert maken om haar haren opnieuw te stijlen voor haar lunch met Bjorn. De blondine geeft aan nu zo'n 20 speldjes te hebben gebruikt om haar haren goed in model te brengen.

Hoe doet ze dat toch

"Jullie denken natuurlijk: hoe doet ze dat met dat korte haar", vervolgt ze. "Nou met dat dus. Een hoop speldjes en een hoop haarlak." Na een eigen schaterlach haalt ze de zorgen bij haar kijkers weg door aan te geven dat dit alles goed gelukt is. "Fijne dinsdagmiddag en een heel fijne dinsdagavond!"

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.