Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: De eerste beelden van podcast Lange Frans en Peter Pannekoek

Nieuws

10 mrt 2022, 19:28

Lange Frans heeft op Twitter de eerste beelden gedeeld van de podcast die hij met Peter Pannekoek heeft opgenomen. De nu al veelbesproken aflevering van de podcast van de 41-jarige rapper verschijnt vrijdagavond om 20.00 uur, laat hij weten in het bericht.

In een fragment dat Lange Frans deelt, zegt hij dat "de toon" waarop Pannekoek zijn naam uitsprak tijdens zijn oudejaarsconference, voor hem "een soort van buitenaards" was. In zijn oudejaarsconference omschreef Pannekoek de artiest als "de enige rapper bij wie je de dyslexie in de nummers terughoort". Ook zei hij: "Als jij Lange Frans meer vertrouwt dan de arts, prima. Maar ik vind ook: In de toekomst, als je ergens last van hebt, dan ga je niet naar het ziekenhuis. Dan ga je naar dokter Lange Frans. Die niet in medicijnen gelooft, maar wel in ufo’s." Naar aanleiding van de conference ontstond er frictie tussen de twee mannen, die uitmondde in een ruzie op Twitter.

Hypocriet

Pannekoek zegt in het fragment dat "ook hij hypocriet" is. "Ik zal ook soms in een voorstelling iets zeggen en dan later het zelf doen. Ik geloof heel erg in het menselijk tekort", aldus de cabaretier, die in de video een shirt draagt waarop "Baas P" te lezen valt. Lange Frans vormde jarenlang een duo met Bart Zeilstra, wiens artiestennaam Baas B is.

"Verhelderend en respectvol"

Eerder had Pannekoek aan het AD laten weten dat het gesprek tussen hem en Lange Frans "verhelderend en respectvol" was. "Hij had heel veel vragen aan me. Volgens mij wordt het ook een heel lange aflevering van zijn podcast."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.