Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: De mannen van StukTV worden aangehouden tijdens Het Jachtseizoen

ZIEN: De mannen van StukTV worden aangehouden tijdens Het Jachtseizoen

Nieuws

29 mei 2023, 17:29

In de nieuwste aflevering van Het Jachtseizoen openen Giel, Thomas en Stefan de jacht op 538-dj's Wietze en Klaas. Deze klus wordt nog moeilijker wanneer het team wordt staande gehouden door de politie. Bekijk de beelden bovenaan de pagina.

En laten nou precies Wietze en Klaas achter deze actie zitten...

Politie

Er moet een wonder gebeuren voor Klaas en Wietze om niet te verliezen van Team StukTV. En dit wonder gebeurt. Ze komen namelijk politieagenten tegen die hun graag een stukje op weg helpen. Ze regelen een lift voor de mannen en wachten Team StukTV op.

Aanhouding

Even later komen de mannen van team StukTV aan bij de politieagenten. "Huh, wat is dit nou weer?!", reageert een van de mannen als ze staande worden gehouden door de agenten. Nadat Thomas zijn rijbewijs heeft laten zien mogen ze eindelijk doorrijden. Wanneer ze later achterom kijken en ze zien dat de agenten lachen begrijpen ze hoe het precies zit: "Kijk nou, ze lachen! Ze zijn hier gewoon geweest!"

Het Jachtseizoen is iedere zaterdag om 20.30 uur te zien op SBS 6. 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.