Terug

Volg Shownieuws

Het liefdesstulpje waar Jutta Leerdam met Jake Paul verbleef

Nieuws

13 mei 2023, 10:00

Schaatster Jutta Leerdam en Amerikaanse-Youtuber Jake Paul, zijn smoorverliefd! Dus speciaal voor Jutta is Jake Paul nu vaak in ons kikkerlandje te vinden.... Maar waar verblijven de twee dan?

Kort voor de breuk met Koen Verweij, kocht Jutta nog samen met Koen een heerlijke villa. Maar wat gebeurde er met de villa na de breuk van het schaatskoppel?

Liefdesstulpje

Bekende buren meldde dat Jutta en Koen tot een convenant zijn gekomen en de villa van 800.000 euro nu volledig op de naam van Jutta staat. Jutta bezit dus een villa met maar liefst vier slaapkamers.... Dit zal dan ook zeker de plek zijn waar Jake Paul en Jutta het samen heel gezellig hebben, wanneer de YouTuber in Nederland is.

Relatie

Jutta en Jake maakten afgelopen maand hun relatie wereldkundig, maar de geruchtenmolen over hun mogelijke relatie kwam eerder al flink op gang. Diverse Amerikaanse media schreven over hun ontluikende liefde. De topschaatsster had eerder een relatie met collega Koen Verweij. Hoor alles over de onstuimige liefde in de video bovenaan de pagina.

(Bron: Instagram/Jutta Leerdam)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.