Terug

Volg Shownieuws

Douwe Bob doet schokkende onthulling: 'Ik zie mijn dochters niet'

Nieuws

17 juli 2023, 18:01

Douwe Bob kreeg het meer dan een jaar geleden voor elkaar om binnen een half jaar drie keer opnieuw vader te worden. Hoewel hij dagelijks met zoontje Elias is (zie bovenstaande video), ziet hij zijn twee dochters tot zijn grote verdriet momenteel helemaal niet.

In de LINDA. legt de artiest uit dat hij zijn 'rock-’n-roll-bestaan'  behoorlijk achter zich gelaten heeft. In plaatst van nachtenlang de cafés van Amsterdam onveilig maken, zit hij nu 'om zes uur in de ochtend thuis die kleine man eten te geven'. Ondanks dat dit soms dubbel voelt, is dit toch het beste wat Douwe Bob ooit overkomen is.

Met de moeder van Elias, met wie Douwe Bob nog steeds samen is, vertrekt hij binnenkort naar Abcoude. Hier hebben de twee een huis gekocht. Hier verheugt hij zich enorm op. "Ik denk omdat ik dit nooit heb gekend." Over een tijdje zal het stel zelfs in het huwelijksbootje treden. Bekijk onderstaande video voor meer hierover.

Douwe Bob over zijn huwelijksaanzoek
1:34
Douwe Bob over zijn huwelijksaanzoek

Bobby Lou en Ziggy 

Hoewel Douwe Bob een heerlijk bestaan lijkt te hebben met zijn verloofde en zoontje, is er iets wat hem enorm veel verdriet doet. Zo ziet hij zijn dochters Bobby Lou en Ziggy momenteel niet. "Ik zou je alles willen vertellen, zo zit ik in elkaar. Maar voor het eerst in mijn leven moet ik rekening houden met anderen", legt de artiest uit in het interview. "De moeders van mijn dochters willen niet in de media, en dat respecteer ik. Hierdoor zie ik mijn dochters minder vaak dan mijn zoon. Of eigenlijk: ik zie ze momenteel helemaal niet. En dat vind ik heel moeilijk."

In de toekomst ziet Douwe Bob dit graag anders. Ik vind het super belangrijk dat ze allemaal opgroeien met een vader met wie ze een goede band hebben. Dus ik wil daar serieus werk van maken, alleen liggen er nog een aantal obstakels die we uit de weg moeten ruimen. Als het aan mij ligt, woont iedereen bij elkaar. Ik wil gewoon heel graag mijn kinderen bij me hebben."

Bekijk onderstaande video voor meer over Bobby Lou, Ziggy en Elias.

Derde kindje voor Douwe Bob
2:45
Derde kindje voor Douwe Bob

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.