Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Eerste foto's Dirk Kuijt met nieuwe vlam

ZIEN: Eerste foto's Dirk Kuijt met nieuwe vlam

Nieuws

3 mrt 2021, 09:51

Dirk Kuijt is voor het eerst gekiekt met zijn nieuwe liefde! Weekblad Weekend heeft de eerste foto's samen van de tortelduifjes.

Vorige maand werd bekend dat de voormalig profvoetballer helemaal in de wolken is met zijn Kate. Eind 2019 zou Dirk al verliefd zijn geworden op haar, vertelde Albert Verlinde in Shownieuws: "Op dat moment woonde zij nog in Bussum, waar Dirk naartoe ging met een capuchon op zijn hoofd om niet gezien te worden. Inmiddels is ze verhuisd naar Amsterdam waar ze in een mooi appartement woont. Ze schijnen heel gelukkig te zijn." De hele reactie van Albert is in de video hierboven te zien.

Het hart van zijn ex Gertrude zou opnieuw zijn gebroken, nadat zij op een bizarre manier achter zijn nieuwe liefde kwam, schreef weekblad Privé twee weken geleden na een uitgebreid gesprek met een goede vriendin van Gertrude. Volgens deze bron zou de ex van Kuijt pas enkele weken weten dat er een nieuwe vrouw is in het leven van Dirk, de man met wie zij sinds haar vijftiende samen was.

Nieuwe look

Eind januari was vooral het gezicht van Dirk Kuijt onderwerp van gesprek. De oud-Feyenoorder was te zien bij Ziggo Sport. Op Twitter waren kijkers stomverbaasd over zijn nieuwe look. Veel mensen schreven zelfs dat dit plastische chirurgie moet zijn...In aflevering 7 van de Shownieuws Podcast hebben Dyantha Brooks en Bart Ettekoven ook de nieuwe look besproken. Dit is hieronder te horen vanaf minuut 19:00.

(screenshot header: Ziggo Sport)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.