Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: 'Griezelige' BN'ers pakken massaal uit voor Halloween

Nieuws

31 okt 2023, 21:34

"Snoep of je leven!" Dinsdagavond is het Halloween en elk jaar lijken steeds meer Nederlanders mee te doen aan het griezelige feest... Waar veel sterren, dit weekend al volop Halloween vierden (zie video), liegen de outfits er dinsdagavond ook zeker niet om.

Zo verkleedden Roxeanne Hazes, Dionne Slagter en en onze eigen Sandra Schuurhof zich dit weekend al voor Halloween.

Maar ook dinsdagavond verandert Instagram weer in een oase van griezelige plaatjes. Zo verscheen er een angstaanjagend kiekje van Mariska Bauer bij een graf.

Heeft Sieneke dit jaar ook weer lekker uitgepakt, zo heeft ze haar make-up zelfs laten doen.

En ook Jada Borsato, Pauline Wingelaar van Echte Gooische Moeders en Tony Junior haalden alles uit de kast om hun volgers te verbluffen met prachtige Halloween-kiekjes.

(Bron: Instagram / Jada Borsato)

Rob Kemps besluit het even anders aan te pakken, zo gebruikt hij dit jaar photoshop. 'Happy snolleween'

Heidi Klum

Heidi Klum is misschien wel de Halloween-koningin en pakt ook dit jaar weer groots aan. Zo ziet ze er dit jaar weer overweldigend en angstaanjagend uit.

Halloween in Amerika

De sterren in Amerika doen niet meer aan eng, maar aan het nadoen van andere celebrities. Zo gingen Danielle en Reinout Oerlemans als Jutta Leerdam en Jake Paul, Demi Lovato als Sneeuwwitje en Chrisina Aguilera als Cher. En besloten tortelduifjes Vanessa Hudgens en Cole Tucker als Zorro en Elena te gaan. Allemaal waren ze dit weekend aanwezig op een Halloween-feestje in Hollywood. Justin en Haily Bieber blijken wel erg dol te zijn op Hollywood, de twee gingen verkleed als The Flintstones.

(Bron headerfoto: Instagram / Mariska Bauer)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.