Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Heleen van Royen toont killerbody

Nieuws

10 okt 2022, 15:09

Heleen van Royen (57) deelt beelden van zichzelf waarop haar goedgevormde lijf zichtbaar is. De romanschrijfster poseert trots in een rode bikini en maakt tochtjes op een jacht op het Griekse Kreta. Bekijk de beelden hierboven

Vele volgers zijn onder de indruk van hoe Heleen eruit ziet.

"Maar vrouwkuh toch. Als er 1 met een killerbody rondloopt..... jij mag er wezen hoor, en niet alleen met je body. Als jij praat komt er ook iets zinnigs uit", reageert een volger. "Je hebt toch een prachtig figuur.. ben ook van jouw leeftijd...", meldt een ander.

Vet bevriezen

De schrijfster krijgt daarentegen ook te maken met negatieve feedback.

"Hou eens op met dat onzekere...ook zonder fatfreezing of whatever zie je er goed uit, zeker gelet op je leeftijd. Vind het wel jammer dat je het zo verwoord...", vindt iemand op instagram. "Jammer Heleen, dat je zonder het bevriezen van jezelf geen vertrouwen had in je lijf in bikini", zegt een ander persoon.

Psychotisch

Heleen heeft recentelijk meegedaan aan het NPO-programma Vier Handen Op Eén Buik, waarin tienermoeders worden bijgestaan door een bekende moeder. Heleen vertelde de tienermoeder over de geboorte van haar dochter. Vlak daarna kreeg Heleen een heftige psychose.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.