Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Jutta Leerdam doet unieke onthulling

Nieuws

7 juli 2023, 19:52

Jutta Leerdam, die onlangs bij College Tour vertelde op een roze wolk te zitten (zie de video hierboven), is de eerste vrouwelijke sporter met een eigen beeld in het wassenbeeldenmuseum Madame Tussauds in Amsterdam. De Nederlandse schaatsster deelde op Instagram vol trots een aantal foto's met haar wassenbeeld.

Jutta poseert naast haar beeld, dat gehuld is in een schaatspak en witte schaatsen draagt. Ook houdt het beeld een Nederlandse vlag vast. Op Instagram schrijft de schaatster: "Ik ben zo dankbaar om de eerste sportvrouw OOIT te zijn die in Madame Tussauds Amsterdam een wassenbeeld heeft."

Jake Paul

Haar partner Jake Paul feliciteert haar op Instagram: "Zo trots op jou schatje. Dit is een geweldige prestatie. Kan niet wachten om het te bezoeken."

Naast de 24-jarige Jutta zijn er nog meer Nederlandse sporters vereeuwigd met een eigen beeld in het museum in Amsterdam. Er staat al een beeld van onder anderen voetballer Virgil van Dijk, schaatser Sven Kramer en kickbokser Rico Verhoeven.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.