Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Jutta Leerdam lijkt 'een reus' naast haar schoonmoeder

Nieuws

27 juni 2023, 17:25

Jutta Leerdam is inmiddels al een tijdje officieel een setje met de Amerikaanse Jake Paul, zie bovenstaande video. Dus spendeerde de schaatster deze week met haar liefje en schoonfamilie.

Op Instagram deelt Jutta een reeks foto's waarbij ze schrijft: "De titel van vorige week ; 'Piek van geluk'". Bij de foto's plaatst Jutta ook een foto van haar samen met haar schoonmoeder Pam Stepnick. Maar de twee verschillen nogal in lengte, waardoor Jutta in vergelijking met haar schoonmoeder een reus lijkt.

(Bron: Instagram / Jutta Leerdam)

Jutta Leerdam en de Amerikaanse Jake Paul zijn smoorverliefd op elkaar. De twee hebben een lange afstandsrelatie en missen elkaar enorm. Gelukkig voor het stel hoeven ze elkaar niet al te lang te missen want Jake is de moeilijkste niet, en vliegt voor zijn liefje de hele wereld rond. Zo zie je in de video hieronder hoe Jake zijn liefje verrast....

Jutta Leerdam verrast door Jake Paul
2:28
Jutta Leerdam verrast door Jake Paul

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.