Terug

Volg Shownieuws

Cute! Kees van der Spek herenigd met oude bekende

Nieuws

11 dec 2021, 17:41

Avonturier Kees van der Spek bracht onlangs een bezoek aan het tropische, voor hem bekende, Suriname. En daar vond wel een héél bijzondere ontmoeting plaats...

Kees van der Spek heeft in zijn jeugd overal ter wereld gewoond. Zijn liefde voor het land Suriname, waar hij tussen zijn twaalfde en vijftiende samen met zijn ouders woonde, is enorm groot. Kees besloot onlangs om naar Suriname te gaan en een, voor hem, heel bijzonder oude bekende op te zoeken namelijk zijn lieve hulp in de huishouding Rine.

Emotioneel moment

Kees deelt dit bijzondere moment met zijn fans op Instagram. In de video bovenaan de pagina is de emotionele hereniging tussen de twee te zien. Rine is ontzettend blij om Kees na ruim 40 jaar te zien. Ze ontvangt hem vol enthousiasme voor haar huis in Suriname: "Keesje, Keesje, Keesje, Keesje!!"

Onder zijn Instagrampost schrijft Kees: "Heeeeeel lang geleden, toen ik 12-15 jaar oud was, noemde onze lieve hulp in de huishouding Rine me Keesje. Na ruim 40 jaar dus nog steeds. Ik was in Paramaribo en moest haar even een knuffel geven. Mi lobi Su ❤️"

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.