Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Louis Tomlinson treedt op in AFAS Live

ZIEN: Louis Tomlinson treedt op in AFAS Live

Nieuws

3 apr 2022, 11:24

De bandleden van One Direction gaan op dit moment ieder hun eigen weg, zo zijn zij allemaal druk bezig met hun eigen soloprojecten. Louis Tomlinson is dit weekend in Nederland te vinden, zo trad hij zaterdagavond op in een uitverkochte AFAS Live.

Shownieuws-deskundige én fotograaf van de sterren William Rutten was aanwezig in de Amsterdamse concertzaal om foto's te maken van de populaire zanger en zijn fans, zo is hieronder te zien.

William reageert op zijn eigen Instagrampagina op het concert, zo schrijft hij: "Louis Tomlinson stond vanavond in een ramvolle AFAS Live met zijn band. Mooi om al die jonge meiden/dames (en een verdwaalde jongen) heerlijk ouderwets uit hun dak te zien gaan!" Ook voegt hij toe: "Dit gaat een mooi concert jaar worden lieve mensen!"

Hereniging

Hoewel de mannen nu druk zijn met hun eigen projecten, wordt een One Direction-hereniging echter niet uitgesloten. Zodra de mannen klaar zijn met hun soloprojecten gaan ze tijd maken voor de band. Althans, dat wordt er gespeculeerd.

Simon Cowell, de man achter X Factor die One Direction in 2010 bij elkaar bracht, ziet een comeback in ieder geval wel zitten. "Ik denk dat het gaat gebeuren. Of het nu gaat om een tour of om een plaat maken, het zou geweldig zijn", zei hij onlangs tegen de Britse media.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.