Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Mattie en Wietze delen lieve foto na hereniging

Nieuws

7 mrt 2022, 17:00

Mattie Valk en Wietze de Jager zitten deze ochtend voor het eerst in vijf jaar weer samen achter de radiomicrofoon. Na afloop delen de twee een wel heel bijzondere foto.

Op Instagram deelt Mattie een foto van tien jaar geleden én een foto van vanochtend.

Volgers van de radio-dj reageren enthousiast. "Leuk jongens" en "Het was geweldig om jullie weer samen te horen en te zien" wordt er geschreven.

De beelden van de hereniging zijn te zien in de video bovenaan deze pagina.

Eerder liet Valk al weten dat hij en De Jager direct 'ja' hadden gezegd op de vraag of ze weer eenmalig samen radio wilden maken. De situatie in Oekraïne zet dingen die zijn gebeurd ook "in perspectief", zo zei hij. "Dus wij geven elkaar een hand en gaan zo veel mogelijk geld inzamelen voor Oekraïne."

Tijdens het telefoontje dat de mannen zaterdag voerden, voelde het "een beetje alsof de tijd had stilgestaan", aldus Valk. Daar had De Jager wel een duidelijke verklaring voor, zei hij lachend. "Dat had er ook wel mee te maken dat ik zaterdag flink in de olie zat. Ik had een lekker wijntje op."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.