Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Mega Rolling Stones-fan Cor door het dolle heen

Nieuws

5 sep 2023, 12:44

The Rolling Stones hebben maandag bevestigd dat woensdag een nieuw album wordt gelanceerd. Dat betekent dat hun grootste fan Cor door het dolle heen is (zie video).

Na weken vol teasers en hints meldt de groep nu op zijn sociale media dat woensdag alle details over Hackney Diamonds naar buiten worden gebracht. Het is het eerste studio-album van de Stones sinds 2005.

De groep zal woensdagmiddag (Nederlandse tijd) vanuit Londen een live-interview doen met Tonight Show-presentator Jimmy Fallon. Het evenement wordt gestreamd via YouTube. Aan de sessie doen Mick Jagger, Ron Wood en Keith Richards mee.

De afgelopen weken werd al met regelmaat het beroemde logo van de groep geprojecteerd op gebouwen in wereldsteden als New York, Los Angeles, Londen en Parijs.

Overlijden Charlie Watts

The Rolling Stones zinspeelden eerder al met een advertentie in een lokale Britse krant op de komst van een nieuwe plaat. Het is het eerste album sinds het overlijden van drummer Charlie Watts in augustus 2021.

Cor

We leerden Cor afgelopen zomer kennen, toen de The Rolling Stones plotseling hun concert afbliezen na een positieve coronatest van Mick Jagger, zoals je ziet in de video hieronder.

Fans teleurgesteld na cancellen Rolling Stones-concert
1:29
Fans teleurgesteld na cancellen Rolling Stones-concert

Cor is echt megafan. Zo heeft ze het welbekende logo van de band inmiddels ook groot op haar lichaam laten tatoeëren. Onze verslaggever Thom Goderie stond haar bij in dit pijnlijke proces. Die beelden zie je hieronder.

Rolling Stones-fan Cor laat opmerkelijke tatoeage zetten
2:05
Rolling Stones-fan Cor laat opmerkelijke tatoeage zetten

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.