Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Monica en nieuwe liefde delen bijzondere video

Nieuws

12 aug 2024, 20:55

Monica Geuze heeft haar volgers verrast met een vrolijke TikTok-video waarin ze haar liefde voor haar nieuwe relatie met James Lawrence deelt. In het filmpje (zie video) die samen met James en haar beste vrienden Pieter en Danique is opgenomen, brengen ze een hilarische scène uit het populaire tv-programma B&B Vol Liefde tot leven.

Monica en haar vrienden imiteren Els, een karakter uit de show, en Monica legt vooral de nadruk op Els haar beroemde uitspraak: "Die is niet leuk, die is héél leuk." Het enthousiasme van Monica en James is duidelijk te zien, en hun vrolijke act laat zien hoe gelukkig ze samen zijn. De manier waarop ze de uitspraak van Els spelen, laat tevens zien hoe dol de groep is op het heerlijke tv-programma.

Fans van Monica reageren enthousiast op de video. Zo schrijft iemand: "Hahaha zo lief!" en zo schrijft een ander: "Echt mijn droom, maar ik heb helaas geen vriend."

In de podcast Geuze en Gorgels vertelde Monica dat ze deze verliefdheid nog nooit eerder had meegemaakt.

Persoonlijke assistent

Onlangs liet Monica weten op zoek te zijn naar een persoonlijke assistent. De taken die bij de functie horen zijn redelijk opvallend. Bekijk onderstaande video voor meer hierover.

Dit moet je allemaal doen als de assistent van Monica Geuze
3:19
Dit moet je allemaal doen als de assistent van Monica Geuze

Uiteraard staan er veel logische taken in. Zo help je met het maken van content, organiseer je haar reizen en voer je agendabeheer uit. Opvallend zijn echter ook wat andere taken: zo koop je cadeaus voor verjaardagen, doe je de boodschappen en moet je regelen dat haar auto naar de wasstraat gaat.

Nog andere opvallende taken in de vacature van Monica Geuze? Kaarten en/of bloemen versturen naar haar vrienden en familie op belangrijke dagen. Wat je daarvoor moet kunnen? Je moet stressbestendig zijn, zelfstandig kunnen werken, proactief en een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebben.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.