Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Olcay vindt speciale verrassing in koffer

ZIEN: Olcay vindt speciale verrassing in koffer

Nieuws

13 juni 2021, 18:47

Surprise surprise! Toen Olcay Gulsen haar koffer openende, vond ze een verrassing die de presentatrice er niet zelf in had gestopt...

Olcay is op dit moment aan het genieten van een vakantie in Turkije. Het is een echte meidentrip, want ze is daar samen met haar moeder en zussen. Olcay moet haar lover Ruud dus even missen.

Daarom besloot de radio-dj een lieve verrassing is Olcay haar koffer te stoppen. Stiekem propte hij een parfum tussen de spullen van zijn vriendin. Én een romantisch briefje, zo is te zien op de Instagram van Olcay.

'Smell you later'

"Allerliefste van me, daar ga je. Lekker op vakantie met mama en de meiden", schrijft Ruud die zijn vriendin een fijne tijd wenst, maar ook blij is als ze weer terug is. "Missen is dus ook iets moois."

Tot slot verklaart hij Olcay nog even de liefde en grapt: "Smell you later." Lief! De hele brief lees je hieronder.

Steeds beter

Olcay kan met een gerust gevoel op vakantie, want het gaat steeds beter met Ruud.De radio dj deelde onlangs nog goed nieuws over zijn herstel, zo is in de video bovenaan dit artikel te zien.

Bron foto: Instagram / Olcay Gulsen

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.