Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Op babybezoek bij Lauren Verster

Nieuws

3 jan 2023, 14:12

Afgelopen november beviel Lauren Verster van haar zoontje Louis. Dit maakte haar moeder van drie kinderen. Shownieuws ging bij de presentatrice op babybezoek...

"Dit is Louis Diepeveen, net geboren," aldus Verster in de video hierboven. "Dit is nummer drie, hij heeft twee grote zussen." Ze vervolgt met: "Ik ben helemaal blij, zo gaar als een aap van deze nachten." Ze laat vervolgens weten dat de kleine Louis heel erg lief is. "Het is een grote stoere man zoals je ziet."

"Hij is verwekt in Amerika," vult Lauren aan. "Dus hij had ook Texas kunnen heten of Memphis, maar het is Louis geworden." Volgens de presentatrice is het mannetje niet naar voetbaltrainer Louis van Gaal vernoemd.

Tot slot laat Verster weten ontzettend blij en trots op haar gezin te zijn. Lauren heeft een relatie met cameraman Jasper Diepeveen. Ze wonen samen met hun drie kinderen op een woonboot in Amsterdam.

Het volledige babybezoek aan Lauren Verster zie je in de video boven dit artikel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.