Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Sarah van Soelen onthult verborgen talent

Nieuws

9 jan 2022, 17:42

Sarah van Soelen houdt op Instagram een vragenrondje en onthult daarbij een van haar verborgen talenten. De ex van André Hazes kan namelijk heel goed tekenen.

Een volger op Instagram vraag aan Sarah wat haar verborgen talenten zijn. Hierop antwoordt de influencer: "Tekenen en schilderen". Daarbij laat Sarah een tekening zien die ze een aantal jaren geleden heeft gemaakt. "Ik doe er al heel lang niks meer mee", schrijft ze erbij. "Misschien toch weer oppakken?"

Sarah van Soelen deelde eerder al een behoorlijke mijlpaal op Instagram. De ex van André Hazes is al twee jaar clean en sober.

Het is een bewogen jaar geweest voor Sarah van Soelen. Daarom is ze extra trots op deze mijlpaal, schreef ze in haar stories. "Twee jaar clean en sober. Iets waar ik super trots op mag zijn en ook ben", aldus Sarah. "Veel gebeurd in mijn leven, maar toch mezelf iedere keer weer eruit getrokken en niet teruggevallen in het oude."

Babynieuws

Ook deelde Sarah onlangs heerlijk babynieuws. Ze liet weten dat haar broer vader wordt. En ze was ontzettend blij dat het babynieuws nu eindelijk naar buiten mag. Sarah schrijft verder dat ze er ontzettend naar uitkijkt om tante te worden: "Tante Saar kan niet wachten". Meer zie je in bovenstaande video.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.