Terug

Volg Shownieuws

Heftig nieuws voor hoogzwangere Temptation Island-Rodanya: 'Sterkte'

Nieuws

17 okt 2022, 17:01

Rodanya Kelsey, een oud-deelneemster van Temptation Island, deelt heftig nieuws. Ze is momenteel hoogzwanger van een tweeling, maar er zijn zorgen over haar zwangerschap. "Denk je dat alles goed gaat en ga je even 'voor de zekerheid' langs voor een ctg, omdat de harde buiken iets te heftig waren... Word je opgenomen..." Meer over de zwangerschap, bekijk je in de video hierboven

"... omdat de kans op een 'vroeggeboorte' vrij hoog is en ze misschien elk moment kunnen komen, met 30 weekjes al", vertelt Rodanya in een bijschrift van een instagram post.

Afgebrand huis

Afgelopen zomer deelde Rodanya ook al vreselijk nieuws.

Kinderen uit eerdere relatie Rodanya en Morgan deden samen mee als koppel aan Temptation Island. Wegens de gebeurtenissen tijdens het programma ging de relatie tussen het stel uit. Daarna vonden ze elkaar weer en kregen een zoontje en dochtertje: eerst werd Levay geboren, daarna Feyla. Helaas hield de relatie geen stand. De vader van de tweeling waarvan Rodanya momenteel in verwachting is, heet Giovanny.

(Foto: rodanyakelsey)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.