Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Trijntje Oosterhuis herenigd met zoon Jonas

Nieuws

14 juni 2023, 14:07

Een emotionele hereniging woensdag voor Trijntje Oosterhuis. Op sociale media laat de zangeres weten dat ze haar oudste zoon Jonas na twee maanden weer in haar armen kan sluiten, zie video hierboven voor de hereniging.

"Eindelijk terug thuis! Na een lange reis kon ik mijn oudste zoon Jonas weer in mijn armen sluiten", zo schrijft Trijntje op Instagram. "We hebben hem opgehaald met een heel welkomst comité. Twee maanden was hij met zijn beste vriend Sam aan de andere kant van de wereld en elke dag konden wij met z’n allen meekijken op hun reisverslag naar alle door hun gefilterde dingen die ze samen ondernamen."

De zangeres heeft Jonas maar weinig kunnen spreken de afgelopen tijd. "Als ik mazzel had kreeg ik één keer in de week een FaceTime momentje van hem in twee maanden tijd. Maar dat voelde als een shot levenselixer waardoor ik de weken weer door kon komen."

Ze laat tot slot weten dat ze heel erg trots is op haar zoon. "Hij is vol zelfvertrouwen de wereld in gegaan en weer helemaal gezond en veilig terug gekomen! Ik ben vet trots op hem. Maar tering zeg wat heb ik hem gemist!"

In de video bovenaan de pagina zie je beelden van de emotionele hereniging.

Tekst gaat verder onder de video.

Overlijden vader

Trijntje Oosterhuis openhartig over overlijden vader
3:32
Trijntje Oosterhuis openhartig over overlijden vader

In april overleed Huub Oosterhuis, de vader van Trijntje, op 89-jarige leeftijd na een kortstondig ziekbed. In de video hierboven laat Trijntje voor de camera van Shownieuws weten hoe het met haar gaat na het verlies.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.