Terug

Volg Shownieuws

Zien we Romy uit De Bachelor binnenkort weer op de buis?

Nieuws

4 okt 2022, 21:23

Wie het seizoen van De Bachelor met Thomas van der Vlugt heeft gezien, zal zich Romy vast nog wel herinneren. Mogelijk keert de blondine binnenkort weer op de buis...

Romy was misschien wel de meest besproken deelneemster van het seizoen. Ondanks dat ze tijdig naar huis werd gestuurd, kreeg de radio-dj, wereldverbeteraar en Miss ontzettend veel aandacht van de kijkers. Dit is waarschijnlijk opgemerkt bij de tv-makers aangezien de vrolijke meid gevraagd is voor een ander programma.

In de ochtendshow van radio 24/7 vertelt Romy dat ze is gevraagd voor een ander programma. Om welk programma het gaat wil ze niet verklappen. Wel laat ze weten dat het gaat om een 'bekend programma'. "Het is in ieder geval niet De Slimste Mens", aldus Romy.

Zelf snapt Romy wel waarom ze gevraagd wordt voor een programma. "Ik ben gewoon niet helemaal doorsnee. Ik ben een aparte, zeg maar. Dat valt op. Dus mensen weten dat als ze het over mij hebben, dat het scoort."

Romy zal niet de eerste kandidaat zijn die we vaker terug gaan zien op tv. Zo zagen we Joey, de winnaar van het seizoen waarin Gaby Blaaser op zoek ging naar de ware liefde, terug in het tv-programma Lang Leve de Liefde. De beelden hiervan zijn te zien in de video bovenaan de pagina.

Break-up Tijdens het Bachelor-avontuur is het Romy niet gelukt het hart van Thomas te veroveren. Dit lukte Merel wel. Toch zijn de twee niet meer samen. Zie onderstaande video voor meer over de break-up tussen Thomas en Merel.

Publiekelijke break-up Bachelor-Thomas en Merel
4:54
Publiekelijke break-up Bachelor-Thomas en Merel

Binnenkort start het nieuwe seizoen van De Bachelorette. Dit keer gaat Sylvia Geersen het avontuur aan. Terwijl model opzoek is naar de ware liefde, is ze nog steeds niet verlost van haar ex-man. Hoe dit zit zie je in onderstaande video.

Bachelorette-Sylvia nog altijd niet verlost van ex-man
2:30
Bachelorette-Sylvia nog altijd niet verlost van ex-man



Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.