Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Zo lopen de exen écht de zee uit in Ex on the Beach

ZIEN: Zo lopen de exen écht de zee uit in Ex on the Beach

Nieuws

11 juni 2021, 08:47

Iedereen die Ex on the Beach kijkt kent het spannende moment dat de exen de zee uit komen lopen. Maar dat blijkt er anders aan toe te gaan dan het lijkt...

EOTB-ster Shirley deelt unieke beelden waarop te zien is hoe de exen écht de zee uit komen lopen. Op Instagram plaatst zij een hilarische video waarop te zien is dat het minder charmant is dan hoe het op televisie komt.

Video

"'Shirley, kom maar sexy het water uitlopen nu!' KIJK DIE GOLVEN EVEN! Dat is toch vragen om ellende 😂 ging dus ook finaal fout, bijna m’n nek gebroken al in de eerste 5 minuten in dat programma en gelijk al door iedereen uitgelachen", schrijft Shirley bij de video op Instagram. Het is duidelijk te zien hoe Shirley meerdere keren bijna omvalt en omhoog krabbelt na een ongewenste duik.

" 🤡 doei krullen, make-up, wimpers, enkels. Jammer genoeg zijn er geen betere beelden van m’n val maar het terug omhoog strompelen was er nog wel 🤣".

Op de video, die bovenaan de pagina te zien is, wordt hilarisch gereageerd. "HAHAHAHAHAHAHAH IK KOM NIET MEER BIJ HOOR", schrijft mede-deelneemster Lesley. Ook EOTB-Dusty heeft warme herinneringen aan de val van Shirley. "Dit vergeet ik eeeecht niet meer 😂😂😂"

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.