Terug

Volg Shownieuws

EOTB-Lesley: 'Ik wil zoveel mogelijk seks'

EOTB-Lesley: 'Ik wil zoveel mogelijk seks'

Nieuws

10 mei 2021, 14:17

Het is één van de meest besproken Ex on the Beach-kandidaten van dit seizoen: Lesley. De 24-jarige maakt korte metten met de vooroordelen over losbandige vrouwen tussen de lakens. "Als een man zich zo gedraagt klinkt er applaus, een vrouw is meteen een slet."

Lesley was onderdeel van één van de meest spraakmakende EOTB-momenten tot nu toe: het eerste kwartet ooit in het programma. De reacties op de gezellige bijeenkomst van het viertal waren niet mals. Zo bestempelden Twitteraars dit seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch als 'de goorste ooit'.

Reacties

Toch lijkt Lesley zich niets aan te trekken van alle negatieve reacties. Aan HLN onthult zij het tot nu toe mee te vinden vallen. "Ik had verwacht dat het publiek wel een heel negatief beeld over me zouden hebben”, vertelt Lesley. “Maar dat valt bijzonder goed mee. Natuurlijk zijn er mensen die me uitschelden voor slet, maar ze zijn in de minderheid. Het raakt me ook niet. ‘Slet’ is een woord om iemand mee aan te duiden die met meerdere mensen seks heeft. Ik zie dat niet als iets negatiefs, het is gewoon zo”

'Ik hou ervan'

De EOTB-ster maakt er geen geheim van dat ze wel van een potje rollebollen houdt. "Ik ben waarschijnlijk het schoolvoorbeeld van ‘stille wateren, diepe gronden’. Ik zie er heel braaf uit, maar ik heb een ondeugend kantje. En daar maak ik ook geen geheim van: ik hou van seks”.

Schaamte daarover komt dan ook niet in haar woordenboek voor. "Waarom zou ik daarover liegen? Als mensen mij niet respecteren zoals ik ben, hebben ze geen plaats in mijn leven”.

Vader

Toch is niet iedereen blij met de pikante beelden van Lesley, die door het hele land bekeken kunnen worden. "Wat mijn familie en vrienden over me denken vind ik erg belangrijk. Mijn mama is enkele jaren geleden gestorven , maar ik heb wel het geluk dat ik een heel lieve en begripvolle papa heb. Toen ik hem vertelde dat ik meermaals seks had gehad tijdens ‘Ex on the Beach: Double Dutch’ was hij daar niet boos om of zoiets. Al wil hij niet naar de afleveringen kijken. Dat snap ik wel.”

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.