Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Zo zag Ferry Doedens er vroeger uit

Nieuws

17 juni 2022, 16:31

Het is vrijdag een feestelijke dag voor Ferry Doedens. De acteur is jarig en mag 32 kaarsjes uitblazen. Op sociale media deelt hij voor deze bijzondere dag een paar kiekjes uit de oude doos.

''32 jaar alweer en dat ga ik vanavond vieren met de allerleukste mensen die ik om me heen heb'', aldus de oud GTST-acteur op zijn Instagram. ''Getekend voor mijn nieuwe huis, finale Expeditie Robinson, nu al een fantastisch jaar! Zoveel leuke dingen die er dit jaar gaan komen, can't wait. Wat je geeft krijg je terug en ik voel een blij mens met alle fijne mensen om me heen. Op naar een nieuw levensjaar.'' In het bericht hieronder zie je hoe Ferry er vroeger uitzag:

Huis gekocht

Eind vorige maand liet Doedens nog weten een huis gekocht te hebben in zijn geliefde Amsterdam-Oost. In video boven dit artikel laat een trotse Ferry alles weten over zijn aankoop.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.