Terug

Volg Shownieuws

Zó dopt Sonja Bakker nu haar eigen boontjes

Nieuws

12 jan 2023, 19:37

De van haar voetstuk gevallen dieetgoeroe Sonja Bakker (48) moet tegenwoordig haar eigen boontjes doppen. Dat neemt de blondine wel heel letterlijk. Je zit dit op de beelden hierboven.

"Broccoli, bloemkool, prei, tuinboontjes, boerenkool en bietjes", vertelt Sonja op haar instagram story. "Lekker gewerkt in de moestuin."

Plagiaat

De blondine lijkt er 'gezellig bij te zitten' met haar optrekje op Ibiza waar ze woont met haar gezin, maar de beschuldigingen van plagiaat blijven Sonja achtervolgen. Er ligt een nieuwe aangifte tegen de ooit zo populaire food expert. Afslankconsulente Bea Pols is dit keer degene die aangifte heeft gedaan tegen Sonja.

Nieuwe weg ingeslagen

Inmiddels heeft Sonja een andere hobby gevonden. De blondine fotografeert tegenwoordig modellen in wel heel speciale 'kleding', ze dragen namelijk kittige indianenpakjes. Op sommige foto's hebben de modellen zelfs alléén een indianentooi op...

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.