Terug

Volg Shownieuws

Sonja Bakker deelt nog altijd recepten: 'Pasta met gehaktballen'

Nieuws

10 okt 2022, 16:50

Dat Sonja Bakker (47) inmiddels van haar voetstuk is gevallen na haar vermeende gestolen recepten en zich momenteel koest houdt op het zonnige Ibiza, moge duidelijk zijn. De foodie stelt zich desondanks niet bescheiden op. De dieetgoeroe deelt nog altijd recepten via haar website en social media...

Of Sonja inmiddels zelf brainstormt over eigen nieuwe receptuur, valt nog te bezien. Voor maandag heeft de blondine in ieder geval een simpel gerecht uitgekozen: pasta met gehaktballen.

Nog altijd meent Sonja dat men kan afvallen middels de door haar aangeboden recepten op haar site en in haar boeken, door de zogenoemde Sonja Bakker-methode. Haar website vermeldt het volgende: "De precieze maaltijden van het Sonja Bakker dieet zijn te vinden in haar eigen boeken en het online afslankprogramma." Dat is opmerkelijk, aangezien Sonja door verschillende mensen al jaren wordt verweten dat haar boeken bestaan uit gestolen recepten, of de boeken inmiddels volledig zijn aangepast is niet bekend.

Eerder reageerde Sonja op de 'onstuimige tijd' die zij en haar vriend achter de rug hebben. Bekijk de video bovenaan de pagina

(Foto: instagram sonjabakkerofficial)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.