Terug

Volg Shownieuws

Zo gaat het nu met Amanda Balk en dochtertje na overval

Zo gaat het nu met Amanda Balk en dochtertje na overval

Nieuws

27 juni 2021, 22:50

Het jaar 2021 begint als een hel voor Amanda Balk. De realityster wordt overvallen in haar eigen woning, terwijl zij en haar 8-jarige dochtertje Vegas gewoon thuis zijn. Veel verdriet en angst blijft er bij de twee achter. Toch gaat het nu een beetje beter. Dat vertelt Amanda voor de camera van Shownieuws.

"We hebben vreselijke dingen meegemaakt", begint de realityster. Daarom besloot ze om met haar dochtertje te verhuizen. "We zijn nu verhuisd en dat helpt wel in een positieve nieuwe tijd."

Amanda probeert langzaam maar beetje de draad weer op te pakken. En dat lukt! "Het gaat goed met ons, dus dat is fijn."

Het gesprek met Amanda is in de video bovenaan deze pagina te zien.

Begin dit jaar krijgen Amanda Balk en haar 8-jarige dochtertje Vegas de schrik van hun leven, wanneer ze worden overvallen in hun eigen huis. Een van de overvallers deed zich voor als postbezorger en drong het huis van Balk binnen. Haar achtjarige dochter Vegas was tijdens de overval thuis, en verstopte zich in een kast. Je ziet er alles over in de video hieronder.

Overval op Amanda Balk
1:25
Overval op Amanda Balk

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.