Terug

Volg Shownieuws

Zo gaat het nu met Chimène van Oosterhout na spoedopname

Nieuws

9 juli 2023, 21:09

Het gaat weer ietsje beter met de gezondheid van Chimène van Oosterhout. De presentatrice, die vrijdag door acuut hartfalen werd opgenomen in een ziekenhuis in Griekenland (zie de video hierboven), heeft zondag al een stukje kunnen wandelen.

Een terugreis naar huis is voorlopig nog niet gepland, laat haar woordvoerder desgevraagd weten aan het ANP. Chimène was samen met goede vriendin Tanja Jess op vakantie op het eiland Kos. Nadat ze onwel was geworden, werd ze opgenomen in een ziekenhuis in Athene waar ze direct een operatie onderging.

Volgens de woordvoerder zijn haar aderen nu schoon. Nadat het zaterdag aanvankelijk weer beter ging, liep haar conditie 's avonds weer terug. "Ze hebben haar toen een paardenmiddel gegeven en nu voelt ze zich een stuk beter. Vandaag heeft ze al een stukje kunnen wandelen."

De 59-jarige Chimène werd de afgelopen jaren driemaal behandeld voor borstkanker. Door medicijnen en chemotherapie kan het risico op hart- en vaatziekten toenemen..

Chimène van Oosterhout: 'Het zijn zware tijden'
0:37
Chimène van Oosterhout: 'Het zijn zware tijden'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.