Terug

Volg Shownieuws

ZO zag Gaby Blaaser er vroeger uit

ZO zag Gaby Blaaser er vroeger uit

Nieuws

14 juni 2021, 12:34

Gaby Blaaser is razend populair op Instagram, maar wat veel mensen niet weten is dat zij haar carrière begonnen is bij Spangas. Zó zag zij er toen uit...

De blondine vertolkte in Spangas de rol van Jolé van Hoogendorn. Hierna was zij te zien in Onderweg Naar Morgen en Sterren Dansen Op Het IJs. Ook is zij jarenlang te zien geweest in Goede Tijden, Slechte Tijden.

Instagram

Op Instagram duiken regelmatig foto's op van Gaby in de tijd dat zij nog maar net acteerde. Zo is op onderstaande foto's te zien hoe de inmiddels 35-jarige influencer door de jaren heen veranderd is.

Vroeger:

Nu:

Nieuwe liefde

Sinds kort heeft Gaby een nieuwe vriend, op wie zij stapelverliefd lijkt te zijn. Samen met de acht jaar jongere Danny geniet Gaby van een romantische vakantie op Ibiza.

Het stel is voor het eerst zoenend op de foto gezet. Je ziet de zoenende en verliefde beelden in de video bovenaan dit artikel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.