Terug

Volg Shownieuws

Zo gaat het nu met Freek Vonk en nieuwe liefde

Nieuws

6 nov 2021, 18:57

Freek Vonk is sinds kort helemaal happy met zijn nieuwe liefde Franka. Voor de camera van Shownieuws vertelt de bioloog hoe het nu met de twee tortelduifjes gaat.

Op de vraag of Freek nog steeds verliefd is, antwoordt hij volmondig: ja. Hij probeert daarom - ondanks zijn drukke schema - ook veel tijd te maken voor Franka. "Ik denk dat iedereen zorgvuldig moet omgaan met zijn of haar tijd. En als iets belangrijk voor je is, maak je daar met liefde tijd voor."

Het hele gesprek zie je in de video bovenaan deze pagina.

Nieuwe liefde

Een tijdje geleden onthulde Freek in weekblad Story dat hij al een tijdje aan het daten was. Op dat moment was het nog te vroeg om van een relatie te spreken. "Maar we vinden elkaar erg leuk," zei de bioloog toen. Freek zijn nieuwe vlam is model en onderneemster Franka Vedder. "Freek en ik hebben het erg gezellig samen", aldus Franka.

Inspiratie 

Eerder sprak Shownieuws met Freek over zijn grote bron van inspiratie: de Britse bioloog en televisiemaker David Attenborough die inmiddels 95 jaar is en dat is in de video hierboven te zien.

Freek Vonk staat stil bij de verjaardag van zijn grote held
1:52
Freek Vonk staat stil bij de verjaardag van zijn grote held

(bron foto: Instagram / Freek Vonk)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.