Terug

Volg Shownieuws

Zo gaat het nu met Vier Handen Op Eén Buik-koppel Angelo en Anna-Maria

Nieuws

20 okt 2021, 10:32

Het Vier Handen Op Één Buik-stel dat hulp kreeg van Airen Mylene en Taeke Taekema heeft een update gegeven hoe het nu met hen gaat. De aflevering van dinsdagavond waarin het jonge koppel was te zien, maakte veel indruk op de kijker.

De 19-jarge Angelo geeft op Facebook de volgende update: "Anna en ik werken beide inmiddels, inderdaad de pizzeria lag mij niet zo helaas, waarna ik toch een leuk passende baan heb weten te vinden! Ook volg ik op dit moment de opleiding Assistent Dienstverlening en Zorg.

Zoals ook al op ’t laatste stukje benoemd is, wonen we beide niet meer in bij mijn moeder, en inderdaad, haar uitkering zou gekort kunnen worden en zelfs gestopt kunnen worden wat in Nederland jammer genoeg zo is. Nergens wordt benoemd dat ze zelf niet werkt hier naast, aangezien ze gewoon een vast contract heeft. Maar hey! We are doing well!"

Het Vier Handen Op Één Buik-koppel kreeg gemengde reacties van de kijker. Maar de hulp van Airen en Taeke viel erg in de smaak. "Taeke en Airen zijn zo leuk", schreef iemand op Twitter en een ander liet weten 'verliefd op Airen' te zijn.

(foto: BNNVARA / Vier Handen Op Één Buik)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.